EK-Ryhmät 2016-2017

 

Haluatko harrastukseltasi enemmän? Ovatko tavoitteesi korkealla? Haaveiletko kilpailemisesta ja nautit esiintymisestä? Oletko valmis tekemään paljon töitä?

Hae mukaan Studio De Dansen EK-ryhmiin! EK-ryhmiin haetaan kerran vuodessa järjestettävän valintakokeen kautta. Ryhmiin valittujen tanssijoiden on valittava lukujärjestyksestä vähintään 2 oman ikäryhmänsä viikkotuntia. Treenituntien lisäksi ryhmillä on viikottaiset koreografiatunnit vähintään kerran viikossa. Kisojen tai muiden esiintymisten lähestyessä harjoittelemme myös viikonloppuisin. Vastaanottaessasi paikan EK-ryhmässä, sitoudut ryhmään koko lukuvuodeksi.

Koreografin harkinnan mukaan ek-ryhmät osallistuvat aktiivisesti valtakunnallisiin tanssitapahtumiin- ja kilpailuihin, kuten Arktiset askeleet, Performing art´s, Pyörre... Osaan kisoista ja katselmuksista haetaan videotallenteen perusteella.

Ryhmistä valitaan muutama lahjakas tanssija myös soolo-ja duo-koreografioihin. Päätöksen näihin numeroihin valittavista tanssijoista tekee koreografi. Kaikilla ryhmän tanssijoilla on mahdollisuus osoittaa kyvykkyytensä soolo-tai duo-koreografiaan ahkeralla harjoittelulla.

 

VALINTAKOKEET (Järjestetty 29.5.2016)

Taitotason mukaan koreografi voi valita yli 15-vuotiaiden ryhmään mukaan myös nuorempia tanssijoita. Esim. 13-vuotias voi tulla valituksi yli 15-vuotiaiden ryhmään jos koreografi katsoo taitojen riittävän. Sama koskee myös nuorempien ryhmää.

Valintakokeeseen tanssitunnille soveltuva varustus ja vesipullo. Hiukset siististi kiinni ja korut pois.

Ilmoittaudu valintakokeeseen 28.5. klo 20.00 mennessä sähköpostitse: susanna@studiodedanse.fi

Kerro sähköpostissa muutamalla sanalla itsestäsi, tanssi/harrastustaustastasi ja miksi haluat mukaan EK-ryhmään. Liitä mukaan kuva ja yhteystietosi, sekä syntymävuotesi.

Ota yhteyttä, jos olet estynyt osallistumaan valintakokeeseen, mietitään korvaavaa näytetuntia.

Valintakokeeseen mukaan iloinen mieli ja rento fiilis! Odotan innolla näkeväni runsain joukoin lahjakkaita tanssijoita! 

Ota rohkeasti yhteyttä jos sinulla heräsi kysymyksiä valintakokeeseen tai muuhun EK-toimintaan liittyen: susanna@studiodedanse.fi tai puhelimitse 044-9766760

                                                          

                                                          They call it dance.

                                                                I call it life.