Susanna Isotalo

-Tanssikoulu Studio De Dansen perustaja ja pääopettaja/koreografi

-Suomen balettipedagogit ry-jäsen

-DaCi-Finland-Tanssin varhaiskasvattajat ry-jäsen

Opinnot: Turun konservatorion tanssilinja, Taidepedagogin työn perusteet ja tanssin ammattiopinnot Savonia-ammattikorkeakoulu. Tanssijan, tanssinopettajan ja koreografin työn ammattikoulutusta kursseilla Suomessa ja ulkomailla.

Lukuisia palkintosijoituksia ja saavutuksia valtakunnallisissa tanssikilpailuissa-ja katselmuksissa, kuten Performing art’s Sm-kilpailut, Pyörre, Helmitanssikilpailu jne.

Susanna aloitti tanssitunnit 12-vuotiaana. 4-vuotiaana aloitettu joukkuevoimistelu antoi hyvän pohjan tanssin pariin siirryttäessä. Susanna treenasi tavoitteellisesti klassista balettia, sekä nyky-ja jazztanssia. Loma-ajat hän vietti tanssikursseilla suomalaisten ja kansainvälisten opettajien opissa.

Tanssin ohella Susanna oli 14-vuotiaasta saakka aktiivisesti mukana Seinäjoen kaupunginteatterin näytelmissä ja musikaaleissa. Hän on työskennellyt huippukoreografien kanssa, kuten Jukka Haapalainen, Sirpa Suutari-Jääskö, Tommi Kitti, Aku Ahjolinna. Lukion jälkeen Susanna pääsi opiskelemaan Turun konservatorion tanssilinjalle.

Susanna on työskennellyt ammattitanssijana ja tanssinopettajana vuodesta 2005. Työkokemusta on kertynyt ammatti-ja tanssiteatterista sekä tanssikouluista pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja pohjanmaalla. Susanna kouluttautuu aktiivisesti ammattilaisten kursseilla ja pitää tärkeänä ylläpitää ammattitaitoaan, kehittyä ja pysytellä ajan hermolla.

Susanna pitää hyvää tanssitekniikkaa erittäin tärkeänä. Hän rakastaa esiintymistä ja pyrkii jakamaan tanssin iloa sekä positiivista elämänasennetta oppilailleen. Susannalle on tärkeää kannustaa oppilaitaan tavoittelemaan unelmiaan ja tekemään paljon töitä niiden eteen.

Susannan motto on: "Sinä olet hyvä juuri niin kuin olet".

 

Susannan koreografiat ovat menestyneet valtakunnallisella huipputasolla jo vuosia. Mitali-ja finaalisijoituksia sekä muita tunnustuksia on lukuisia mm.Tanssikilpailuista Performing art´s, Pyörre, Arktiset askeleet, Helmitanssikilpailu, STOPP-tapahtumat. Suuri joukko Susannan entisiä tanssioppilaita on siirtynyt tanssin ammattiopintoihin ja sitä kautta alalle.

 

 

 

Lukuisia Susannan oppilaita on siirtynyt tanssin ammattiopintoihin (mm.Suomen kansallisoopperan balettioppilaitos, Tampereen konservatorio, Savonia ammattikorkeakoulu) ja sitä kautta tanssin ammattilaisiksi.

Eveliina Nevala

Eveliina on aloittanut aktiivisen tanssiharrastuksen vuonna 2009. Hän on treenannut tavoitteellisesti nyky-ja jazztanssia sekä klassista balettia useita tunteja viikossa. Tanssiharrastuksen ohella Eveliina on suorittanut musiikkiopintoja ja soittanut viulua Etelä-pohjanmaan Musiikkiopistossa 6-vuotiaasta alkaen.

Eveliina on esiintynyt musikaaleissa ja kilpaillut Performing art´s Sm-kisoissa aina finaaliin saakka. Hän on saavuttanut useita mitaleja, stipendejä ja kunniakirjoja erilaisista valtakunnallisista tanssikilpailuista-ja katselmuksista.

Tanssin opetus-ja ohjaustöitä Eveliinalle on kertynyt vuodesta 2014 alkaen. Teknisesti taitava ja ilmaisullisesti vaikuttava Eveliina myös lahjakas koreografi. Opetuksissa Eveliina korostaa puhtaan perustekniikan merkitystä. Hän haluaa kannustaa oppilaitaan etsimään rohkeasti omaa tapaansa ilmaista ja tulkita tanssia.

Studio De Dansella Eveliina opettaa kaudella 2017-2018 seuraavia lajeja:

Lyrical jazz, Nykytanssi, Dance Combo, Jump´s & Turn´s sekä Stretching.

Elisa Ala-Renko

Elisa Ala-Renko on 19-vuotias tanssija Seinäjoelta. Tanssin lisäksi lajitaustaa Elisalta löytyy teline-joukkue- sekä akrobatiavoimistelusta. Tanssitunnit Elisa löysi neljä vuotta sitten, jonka jälkeen laji on vienyt hänet täysin mukaansa. Elisan vahvuuksia ovat upea liikkuvuus, kunnianhimo, tunteiden tulkitseminen liikkeiden avulla sekä jatkuva halu kehittyä tanssijana ja tanssinopettajana.

Opettajana Elisa haluaa kehittää tanssijoiden fyysisiä ominaisuuksia sekä rohkaista jokaista löytämään oman ainutlaatuisen liikekielensä. Elisan tunneilla tanssijat oppivat löytämään omat vahvuutensa ja hyödyntämään niitä rohkeasti tekemisessään. Koreografioissa jätetään tanssijoille tilaa omaan tulkintaan.