Susanna Isotalo

-Tanssikoulu Studio De Dansen perustaja ja pääopettaja/koreografi

-Suomen balettipedagogit ry-jäsen

-DaCi-Finland-Tanssin varhaiskasvattajat ry-jäsen

Opinnot: Turun konservatorion tanssilinja, Taidepedagogin työn perusteet ja tanssin ammattiopinnot Savonia-ammattikorkeakoulu. Tanssijan, tanssinopettajan ja koreografin työn ammattikoulutusta kursseilla Suomessa ja ulkomailla.

Lukuisia palkintosijoituksia ja saavutuksia valtakunnallisissa tanssikilpailuissa-ja katselmuksissa, kuten Performing art’s Sm-kilpailut, Pyörre, Helmitanssikilpailu jne.

”Aloitin tanssitunnit 12-vuotiaana. Harrastin 4-vuotiaasta saakka joukkuevoimistelua ja sain sieltä hyvän pohjan siirtyessäni tanssin pariin, joka veikin sitten sydämeni. Klassinen baletti oli ykkösjuttuni ja hyvä tekninen pohjakoulutus avasi useita ovia. Aloitettuani lisäksi nyky-ja jazztanssin tunnit, tanssikäsitykseni laajeni ja aloin nähdä, miten loputtomia mahdollisuuksia tanssin kirjo on täynnä.

Tanssiharrastus täytti kalenterini ja lisäksi mukaan tuli teatteri. Tanssin Seinäjoen kaupunginteatterissa useissa musikaaleissa ja näytelmissä ja sain sieltä korvaamatonta kokemusta esiintymisestä. Teatterissa sain jo nuorena työskennellä huippuammattilaisten opissa, kuten Aku Ahjolinna, Tommi Kitti... Vuonna 2003 harjoitteluni palkittiin ja pääsin opiskelemaan ammatilliseen koulutukseen, Turun konservatorion tanssilinjalle. Kouluajoilta paras muistoni on opintomatka New Yorkiin, missä sain myös hyvää palautetta paikallisilta tanssinopettajilta.

Olen toiminut tanssin ammattikentällä nyt 12 vuotta. Vuosiin mahtuu paljon työtä, niin tanssijana kuin opettajanakin. Muutamia mainitakseni, kiinnitys Tanssiteatteri Raatikon teokseen, ensimmäinen työpaikkani tanssinopettajana Nurmijärven tanssiopistossa, Dance of the Vampires-musikaali... Mieleen painuvia tapahtumia ovat olleet myös erilaiset esiintymiset ja kilpailut oppilaideni kanssa. Jännitän enemmän oppilaideni ollessa lavalla, kuin että olisin siellä itse. On parasta nähdä, kun oppilaani saavat esiintyä ja onnistua.

Tanssinopettajana olen vaativa mutta lempeä. Pyrin ottamaan jokaisen oppilaani huomioon kokonaisvaltaisena yksilönä. Hyvän tanssitaidon ja tekniikan lisäksi tavoitteeni on rohkaista tanssijaa ilmaisemaan itseään monipuolisesti ja olla tukena terveen tanssi-itsetunnon kehittymisessä, hauskuutta unohtamatta. Haluan Studio De Dansella kehittää oppilaiden mahdollisuuksia osallistua erilaisiin tanssikilpailuihin- ja katselmuksiin, tässä minulla on tukena De Danse ry.

Eveliina Nevala

Eveliina on harrastanut tanssia aktiivisesti jo vuosia. Nuorella tanssijalla on paljon kokemusta erilaisista esiintymisistä, tanssitapahtumista ja kilpailuissa sekä opetustehtävistä.

-Performing arts SM 2012, 7. sija pienryhmä; Pikkusiskoni
-Performing arts SM 2013, soolo; Olen ollut tässä aina
-Performing arts SM 2015, soolo; Empty words. Empty promises. & pienryhmä Request
-Esiintymiset mm. Tanssinpäivängaalat Seinäjoki/Vaasa, Seinäkuun yöt, Vaasa dance challenge
-Etelä-Pohjanmaan Opisto, Grease-musikaali 2015
-Nykytanssipaletti 2015, Suomen kansallisooppera, Helsinki, soolo; Empty words. Empty promises. (Valittiin mukaan videokarsinnan jälkeen)
-Dance & show me- kilpailu, Tampere 2015,  2. sija soolo; Empty words. Empty promises

-Dance & show me- kilpailu, Tampere 2015,  2. sija pienryhmä; Happened in Sahara

-Helmitanssikilpailu, Helsinki 2016, 2. sija soolo; It will all be worth it.

-Performing art´s, Sm-karsinta, Oulu-2016, Finaalipaikka Duo; Endless attention

-Pyörre-2016, 1. sija duo-aikuiset

-Helmitanssikilpailu, Helsinki 2016, 2. sija duo; Endless attention

-Seinäjoki Silver Sharks, 3-6 vuotiaiden valmennus kaudella 2014-2015

-Nurmon Jymy Jumpparit, baletin opetus syyslukukaudella 2014