Esittely

Studio De Danse on De Danse ry:n tukemana toimiva tanssikoulu, joka on perustettu vuonna 2015 Seinäjoelle.

Tanssikoulun pääopettajana toimii kymmenen vuoden kokemuksella Susanna Isotalo. Tarjoamme laadukasta opetusta lapsille, nuorille ja aikuisille. Tasoryhmät alkeista edistyneisiin, opetuslajeina Lastentanssi, show- ja nykyjazz sekä klassinen baletti. Opetus on suunnitelmallista ja tasolta toiselle etenevää. Motivoituneilla oppilailla on mahdollisuus hakea tanssin EK-ryhmiin ja päästä mukaan kilpailuihin ja katselmuksiin, kuten NykytanssiPaletti, Performing arts, Pyörre... Valintakokeet ryhmiin järjestetään kerran vuodessa ja niistä tiedotetaan etukäteen koti- ja facebook-sivuillamme.

Tanssijan Polku on ohjeistus niin pienelle kuin jo varttuneemmallekin tanssijalle miten opinnot etenevät vuosien varrella.

Studio De Danse järjestää 1-2 kertaa vuodessa oppilasnäytöksen, johon kaikilla tanssikoulun oppilailla on mahdollisuus halutessaan osallistua. Esiintymistoimintaa tukee De Danse ry. Tulevista näytöksistä tiedotetaan kauden alussa, ilmoitathan opettajalle jos osallistuminen esitykseen ei ole mahdollista.

Tanssiteknisen osaamisen ohella painotamme oppilaan kokonaisvaltaista kehitystä tanssin eri osa-alueilla, fyysistä ja psyykkistä kehitystä, terveen tanssi-itsetunnon kehittymistä, ilmaisutaitoa ja sosiaalista kanssakäymistä.